WORM&VOER

Freek den Hartogh i.s.m. WORM

concept / acteur

16 december 2016 / 24 maart 2017 / 2 september 2017 WORM, Rotterdam

WORM&VOER #3 ZOMER

Op zaterdag 2 september is in WORM ‘het laatste zomeravondmaal’. Ook zo’n knoop in je maag dat alles weer gaat beginnen? De zomer wordt door de acteurs, schrijvers en muzikanten van WORM&VOER nog één avond oneindig lang gevierd. Compleet met badminton, de blauwe schelp, binnenBBQ, ongeëvenaarde badmode en ongemakkelijke vakantiekiekjes. Wij bouwen met jullie onze eigen camping en we gaan nog niet naar huis, nog lange niet, nog lange niet!

 

WORM&VOER #2 LENTE

Er komt een nieuwe lente aan. Een linkse of een rechtse. Maar linksom of rechtsom: de lente komt! Vier de nieuwe lente bij WORM&VOER #2 LENTE. Na WORM&VOER #1 WINTER slaan weer 15 artiesten de handen in elkaar om in een dag tijd een muziektheatervoorstellingdinerperformance -hoe heet het- samen te boksen. Overdag wordt gerepeteerd in de zalen, gangen en toiletten van WORM-UBIK, ‘s avonds krijgt het publiek een menu voorgeschoteld van echt eten en een smakelijk voorprogramma, om daarna met z’n allen de Black Hole in te trekken voor een voorstelling waarvan we in het Duits zouden zeggen: Fantasien der Mishmash.

 

WORM&VOER #1 WINTER

De wereld staat in brand, en dan is het ook nog eens winter in Nederland. Daarom hebben wij zin om samen te komen en te genieten van twee dingen die het leven een beetje mooier maken: kunst en lekker eten!
Op vrijdag 16 december aanstaande ontmoeten we elkaar. In één dag maakt een groep acteurs, schrijvers, muzikanten, wetenschappers én koks een uniek gerecht voor 100 man. Het eerste thema: WINTER. ’s Avonds nodigen we iedereen van harte uit. Kom bij ons eten, luisteren, nadenken, kijken en opwarmen in WORM.
Is het een diner? Een concert? Een theatervoorstelling? Een lezing? Nou, dat is het dus allemaal. En het is vooral heel erg gezellig. Dus glibber door de natte sneeuw met je kapotte paraplu naar WORM&VOER. Wij zorgen voor nepsneeuw, stamppotten en zwavelstokjes.

#3 ZOMER

van en met Milou Brockhus, Michiel Cox, Roos Drenth, Freek den Hartogh, Arend Niks, Nadia van Vuuren en vele anderen

 

#2 LENTE

van en met Jo Alexander, Dymph Boss, Milou Brockhus, Hans de Bruin, Roos Drenth, Freek den Hartogh, Arend Niks, Mick Paauwe, Bor Rooyackers, Dirk Sonneveld, Derk Stenvers, Andreas Suntrop, Nadia van Vuuren, Amy van der Weerden, Dieuwke Le Feber, Sarah Olieman, de keuken van de Wunderbar en de neuzen van de wijnproeverij

 

#1 WINTER

van en met Milou Brockhus, Roos Drenth, Freek den Hartogh, Arend Niks, Lowie van Oers, Mick Paauwe, Peter van Rooijen, Bor Rooyackers, Andreas Suntrop, Nadia van Vuuren, Simon Weeda, Amy van der Weerden, Dieuwke le Feber, liters bier en stampotten van BARABICU

#2 LENTE

#1 WINTER